Rólunk

Bármilyen kérdésed van, kezdd velünk.

Az Eurodesk egy olyan, az Európai Bizottság támogatásával működő európai ifjúsági információ-szolgáltató hálózat és együttműködési keret, melynek az Európai Unió tagállamaiban, valamint Norvégiában, Izlandon, Liechtensteinben és Törökországban több mint 1200 regionális és helyi partnere van. Az ezekben az irodákban dolgozó szakemberek fiataloknak és a velük foglalkozóknak nyújtanak telefonos, e-mailes és személyes információ-szolgáltatást az európai oktatási, képzési és kulturális kérdésekről.

A magyarországi Eurodesk-hálózatot a Tempus Közalapítványon belül működő Eurodesk Magyarország koordinálja. Az országos koordinátorok fejlesztő munkát végeznek az ifjúsági infomáció-szolgáltatás területén, nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt.

Az Eurodesk partnerszervezetei  olyan civil szervezetek, amelyek célközönsége elsősorban a fiatalok, és számukra kínálnak különböző, többek között tájékoztató, információs és tanácsadó, fejlesztő és felvilágosító szolgáltatásokat. A 30 helyi Eurodesk  partnerirodában  jól felkészült munkatársaink segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást, hiszen ezek a szervezetek széles spektrumú támogató rendszert működtetnek annak érdekében, hogy a személyre szabott segítség révén a fiatalok kimerítően kihasználhassák a rendelkezésükre álló forrásokat, lehetőségeket, legyenek azok képzési programok, mobilitási projektek, tanulmányutak vagy ösztöndíjak.

Kiadványaink

Szolgáltatások

Munkatársaink

Bertalan Zsófia

Bertalan Zsófia

Az Eurodesk országos koordinátoraként feladataim közé tartozik a hálózat működtetéséhez kapcsolódó projektmenedzsment, a társhálózatokkal való együttműködés, kiadványok szerkesztése, valamint az Eurodesk partneri hálózathoz kapcsolódó szervezetfejlesztés és képzések szervezése.

zsofia.bertalan@eurodesk.eu

Üzenetküldés
Kurdi Mónika

Kurdi Mónika

2014 decembere óta vagyok az Eurodesk országos koordinátora. Feladataim közé tartozik a magyar Eurodesk hálózathoz kapcsolódó projektmenedzsment, szervezetfejlesztés, és az Európai Ifjúsági Portál koordinációs feladatainak ellátása. Ezen kívül szívesen tartok tájékoztató előadásokat is.

monika.kurdi@eurodesk.eu

Üzenetküldés
Tari Zsolt Attila

Tari Zsolt Attila

2019 februárja óta vagyok kommunikációs gyakornok az Eurodesknél. Én felelek a kommunikációs felületek (honlap, Facebook, hírlevél) kezeléséért és szerkesztéséért, továbbá az Európai Ifjúsági Portálon feltett kérdéseket is én válaszolom meg. Mindemellett találkozhatsz velem hálózati találkozókon is.

zsolt.tari@eurodesk.eu

Üzenetküldés